Načini plaćanja

Plaćanje proizvoda na Vedrini.hr webshopu moguće je na sljedeće načine:

 

  1. Putem virmana ili opće uplatnice
  2. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača
  3. Karticama Visa, Maestro i MasterCard
  4. Putem KEKSPay aplikacije.

 

1. Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom

Prilikom odabira plaćanja virmanom ili općom uplatnicom, na unesenu e-mail adresu prilikom narudžbe u kratkom roku stiže potvrda o narudžbi. U slučaju eventualnih poteškoća, korisnička podrška se javlja kupcu.

Plaćanje proizvoda općom uplatnicom moguće je izvršiti uplatom na račun poduzeća otvorenog u Zagrebačkoj banci. Kupac je dužan na uplatnici unesti sljedeće podatke:

ZAGREBAČKA BANKA

IBAN: HR3024020061100498632

Poziv na broj: 00- broj ponude

Primatelj:

Primorac d.o.o.

Pašmanska 20, 10 000 Zagreb

OIB: 23558434422

Naručeni proizvodi se odašilju po zaprimljenoj uplati. Naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu u skladu sa uvjetima dostave.

 

2. Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača

Plaćanje pouzećem vrši se u gotovini ili kartično prilikom zaprimanja paketa s proizvodima. U slučaju da kupac ne preuzme paket u vrijeme dostave, dostavljač obavještava kupca na broj telefona upisanog na narudžbi ili registraciji te slijedi dogovor oko promjene adrese dostave ili termina dostave.

U slučaju neizvršene dostave paketa, dostavljač vraća paket pošiljatelju.

U slučaju plaćanja pouzećem, kupac plaća naknadu za plaćanje pouzećem u iznosu od 0,53 € / 4,00 kn. Kupce se moli da dostavljaču predaju točan iznos narudžbe i naknade.

 

3. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje karticama vrši se putem interneta preko servisa CorvusPay. Kartice kojima možete izvršavati kupovinu su Visa, Maestro i MasterCard.

 

4. Keks pay

Sustav naplate putem KEKS Pay mobilne aplikacije integriran je na stranicama.

Nakon odabira plaćanja KEKS Pay otvorit će se stranica s QR kodom, a nakon skeniranja koda kupac prati uputstva unutar aplikacije.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice.

Ako sustav odbije autorizirati plaćanje, odaberite kartično plaćanje.

 

Izjava o sigurnosti prilikom plaćanja

Prilikom plaćanja koriste se najmoderniji načini zaštite osobnih podataka (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranih pristupa zaštićena dvostrukim slojem firewalla