Pesto Genovese

Pesto Genovese
15
Vrijeme pripreme 15
minuta
2 šalice
Broj porcija 2 šalice
Zahtjevnost
Sastojci:
  • 30 g Vedrini pinjola
  • 3 češnja češnjaka
  • 60 g svježeg bosiljka
  • 60 g naribanog parmezana
  • 80 mL ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 1/2 žličice soli
Priprema:

1. Natrgajte listove svježeg bosiljka pa ih stavite u blender ili mužar.

2. Listovima bosiljka dodajte češnjak, pinjole, naribani parmezan i maslinovo ulje.

3. Miksajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu, odnosno pesto.

Savjet!

Osim s tjesteninom, pesto genovese se odlično slaže s ribom ili grilanim povrćem. Pesto također možete dodati kao namaz u svoj omiljeni sendvič.

Izdvojeno iz ponude

BADEM jezgra 7 kg -20%

BADEM jezgra 7 kg

6,40 €/kg 8,00 €/kg
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,00 
kg
orah -30%

ORAH jezgra 300 g

2,00  2,86 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2,86 
kom
marelica -25%

MARELICA sušena 250 g

2,39  3,18 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3,18 
kom
smokva -25%

SMOKVA sušena 500 g

3,43  4,57 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4,57 
kom
medjool datulje -30%

DATULJA Medjoul svježa 5 kg

6,70 €/kg 9,57 €/kg
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7,04 
kg
BADEM jezgra 500 g -20%

BADEM jezgra 500 g

3,66  4,57 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4,57 
kom
svježa datulja -30%

DATULJA Medjoul svježa 500 g

3,80  5,43 
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4,18 
kom
Postani član Vedrini obitelji!
Postani član
Vedrini obitelji!

Prijavom sudjeluješ u loyalty programu koji ti donosi
vrijedne nagrade.