Vrijeme pripreme
45
minuta
minuta
Broj porcija
12 komada
Zahtjevnost
Sastojci:
- 150 g Vedrini lješnjaka
- 8 Vedrini datulja bez koštice
- 4 žlice Vedrini goji bobica
- 4 žlice kakao praha
- 2 žlice kokosovog ulja
- 1/2 žlice maca praha
Priprema:
1. Pripremite lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Ostavite ga sa strane.
2. Dodajte sve sastojke za trufflese u blender i miješajte dok se svi sastojci ne sjedine, odnosno dok ne dobijete mokru, ljepljivu teksturu.
3. Vadite smjesu uz pomoć žlice pa dlanovima oblikujte kuglice.
4. Gotove kuglice posložite na papir za pečenje i stavite ih u hladnjak na otprilike pola sata.
5. Prije posluživanja, svaku kuglicu uvaljajte u zdrobljeni prah goji bobica pazeći da su u potpunosti prekrivene.
Savjet!
Gotove trufflese možete uvaljati u kokosovo brašno ili mljevene orašaste plodove po želji.
Izdvojeno iz ponude
-15%
ARANCINI, ušećerene kore naranče, 6x60 mm, 4 kg
14,45 €/kg
17,00 €/kg
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
15,30 €
-10%
Novo
Drvena zdjelica za orašaste plodove 16 cm
13,01 €/kom
14,46 €/kom
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
14,46 €