BADEM u mliječnoj čokoladi 3 kg

17,00 €/kg
kg

*cijena izražena po kilogramu proizvoda.

 

Mliječna čokolada (šećer, kakao masa, kakao maslac, punomasno MLIJEKO u prahu,  prirodna aroma, emulgator: SOJIN lecitin), BADEM suhoprženi, kakao, tvar za poliranje (glukozni sirup, biljno ulje, alkohol, šelak, regulator kiselosti: limunska kiselina). Čokolada sadrži najmanje 34 % kakaovih dijelova.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Na tržište stavlja: Primorac d.o.o., Pašmanska 20, 10000 Zagreb.

Tko sam?

Badem sam ja u mliječnoj čokoladi, ukusna grickalica, ma prava sam finoća! Iako me svrstavaju u grupu orašastih plodova, zapravo sam član koštunjičavog voća. Sjajan sam izvor vitamina i minerala, pomalo gorak, ali s visokim udjelom zdravih masti.
Da bih se šepurio kao pralina, satkali su mi plašt od mliječne čokolade koji me čini dodatno slatkim i bucmastim. Ali hej, zbog svojstva čuvanja pamćenja tek sam pravi trofej!
Također znam da je prošlo već puno godina otkad se ljudi vesele mome blagu. Kao delikatesu konzumirali su me još u staromm Egiptu, zbog čega sam pronađen čak u sarkofagu.

Nutritivne vrijednosti u 100g
Energija Energija 2169 kJ / 519 kcal
Masti Masti 31,4 g Od kojih zasićene masne kiseline
8,1 g
Ugljikohidrati Ugljikohidrati 50,4 g Od kojih šećeri
49 g
Bjelančevine Bjelančevine 10,1 g
Sol Sol 0,01 g
Idealno za...
Toping
Toping
Granolu
Granolu
Zašto?
  • jer se iza debelog sloja ukusne mliječne čokolade kriju sve hranjive vrijednosti badema
BADEM u mliječnoj čokoladi 3 kg
BADEM u mliječnoj čokoladi 3 kg

Jeste li znali da je prvu glaziranu dražeju od badema, bijele čokolade i kakao praha napravio slavni pariški slastičar Pecquet 1750. godine, a danas ga se smatra tvorcem moderne dražeje?

BADEM u mliječnoj čokoladi 3 kg
Postani član Vedrini obitelji!
Postani član
Vedrini obitelji!

Prijavom sudjeluješ u loyalty programu koji ti donosi
vrijedne nagrade.